75-ballen bingo op Bea Bingo

Voordat je mee wilt doen aan 75-ballen bingo bij Bea Bingo, dien je jezelf eerst te registreren. Dit kan je heel eenvoudig en snel doen. Nadat je een account hebt aangemaakt, ontvang je een spelerstegoed van 10 euro. Hiermee kan je dan weer gratis meedoen aan 75-ballen bingo75-ballen bingo en de variaties


Bea Bingo biedt je verschillende variaties van 75-ballen bingo die je ook hebt bij Bella Bingo. Zo kan je meedoen aan de klassieke bingogame. Dit is een spel met 25 nummers op een 5x5 roosterkaart. Verder kan je ook meedoen aan Free Space. Deze game wordt gespeeld met 24 nummers op een 5x5 roosterkaart. Er is een leeg hokje in het midden. De andere variant op 75-ballen bingo bij Bea Bingo is Daub-All. Hierbij wordt er een bingogame gespeeld met 75 of 72 nummers op drie 5x5 roosterkaarten.

Vrij eenvoudig


75-ballen bingo op Bea Bingo werkt vrij eenvoudig. Een speler die als eerst het juiste patroon heeft op een speelkaart wint een prijs. De bingogetallen vallen 1 voor 1.

Tijdens een van de bingo games kan je ook chatten met andere spelers. Zo leer je ook nog nieuwe mensen kennen. De nummers op je speelkaarten worden automatisch afgestreept. Dit hoef je dus niet zelf te doen. Hierdoor houdt je dan ook voldoende tijd over om met de andere spelers te chatten.