80-ballen bingo spelen op Bea Bingo

Speel je graag online bingo, maar wil je soms wat meer actie en spanning? Dan is het een aanrader om mee te doen aan een spannend potje 80-ballen bingo. Dit kan je doen op de gezellige, Nederlandse bingosite Bea Bingo.Een versnelde bingoversie


80-ballen bingo is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, maar wordt ook veel in andere landen gespeeld. Het is dus steeds bekender aan het worden. Dit spel wordt in een hogere snelheid gespeeld dan 75-ballen of 90-ballen bingo. Het vraagt dus wel om wat meer concentratie. 80-ballen bingo op Bea Bingo is eigenlijk een versnelde versie van 75-ballen bingo.

Eerst registreren


Als je zin hebt om ook mee te doen aan 80-ballen bingo op Bea Bingo, dan kan je dit doen door jezelf te registreren op de site. Dit kan je heel eenvoudig doen. Na je registratie ontvang je ook gelijk weer een welkomstbonus van 10 euro. Hiermee kan je dus gratis meedoen aan het bingospel.

80-ballen bingo wordt in een redelijk hoog tempo gespeeld en is dan ook veel sneller klaar dan de klassieke bingogames. Voordat je aan dit spel mee kunt doen, moet je eerst online bingokaarten kopen. 80-ballen bingo op Bea Bingo wordt gespeeld met 4x4 kaarten met zestien getallen. Dit zijn kaarten zonder lege hokjes. Er vallen 80 bingo nummers. Alle getallen hebben een kleurencodering. Zo zijn er rode, gele, grijze en blauwe ballen.

Een patroon compleet maken. Het doel van het spel is om een patroon op 1 van de kaarten compleet te maken. Als jij de eerste speler bent die het patroon compleet maakt, dan ben je de winnaar van het spel.