Bingo spelen op Bella Bingo

Bella Bingo is opgericht in 2006. Sindsdien is deze bingosite erg geliefd. Je kunt hier enkel nog de 75-ballen bingo variant spelen.Alleen voor ervaren spelers


Bella Bingo wordt vooral veel bezocht door ervaren spelers. Dit komt, omdat deze bingosite je geen mogelijkheden biedt om gratis te spelen. Je kunt hier dus niet eerst kennismaken met het bingospel, voordat je besluit om voor geld te gaan spelen. Bella Bingo beschikt over verschillende, meertalige chatrooms. Je komt hier dan ook bingospelers van over de hele wereld tegen.

Aanmelden en bonussen


Je kunt alleen bingo spelen op Bella Bingo door jezelf aan te melden. Als je dit doet, dan profiteer je wel al direct van alle leuke voordelen, zoals de stortingsbonus van honderd procent tot 200 euro bij je eerste storting. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de verwijsbonussen, waarbij je een vriend uitnodigt om lid te worden van de site. Als deze je uitnodiging accepteert, dan ontvang jij een bonus als bedankje. Hiermee kan je dan weer gratis een van de bingogames spelen.

De populariteit is vooral te danken aan de vele bingotoernooien. Deze worden de hele dag door georganiseerd, ook in de nacht. Ook kan je hier verschillende bingokaarten kopen, tegen kleine en grote bedragen.

Naast bingogames biedt Bella Bingo je nog veel meer. Als je het bingo spelen zat bent, dan kun je hier ook een van de high jackpot- en casinogames spelen, als videopoker of keno. Verder kan je hier ook spelen op slots.