Space Keno bij Amsterdams Casino

Dit spel is vergelijkbaar met een lotto- of bingogame. Het is een spannend spel, dat dan ook de nodige concentratie vergt.Het spel


Bij Space Keno staan er tachtig nummers op een bord vermeld. Als spelers kies je tussen de twee en tien nummers om mee te spelen. Dit doe je door deze nummers op het bord aan te klikken. Nadat je de nummers hebt geselecteerd start je het spel. Hoe meer nummers je kiest, hoe hoger de winkans, maar hoe lager de uitbetaling. Je gekozen nummers worden dan tijdens de volgende ronde gebruikt. Je kunt er ook voor kiezen om in een volgende ronde met dezelfde nummers te spelen. Dit kan je een keer doen, maar ook vijf of tien keer.

Automatisch nummers kiezen


Space Keno biedt je ook nog een handige Snelle Keuze optie. Hierbij heb je zelf de mogelijkheid om automatisch willekeurige nummers te kiezen voor een bepaald aantal getallen. Je kunt je geselecteerde nummers ook wissen met de wissen knop. Hierdoor kan je dan weer nieuwe nummer kiezen. Soortgelijk keuze mogelijkheden als bij Barbados Bingo.

Je prijs verdubbelen


Als je een prijs hebt gewonnen, dan kun je ervoor kiezen om deze te verdubbelen. Hierbij wordt er een venster geopend met vijf kaarten. Als je dan op verdubbelen klikt dan wordt het spel gestart. De eerste kaart wordt dan geopend en je kiest een van de kaarten. Als de waarde van de kaart hoger is, dan wordt je prijs verdubbeld. Ligt de waarde lager, dan verlies je het spel. Bij dezelfde waarde blijft je prijs staan.