Vakantie

Als je heerlijk op vakantie bent in een resort of op de camping, dan worden er hier elke week wel een of meerdere bingoavonden georganiseerd. Meestal maak je kans kleine, grappige prijzen, welke vooral een leuk aandenken aan je vakantie zijnOok al heb je niet zoveel met bingo, toch is het een aanrader om een keer mee te doen aan een avondje vakantiebingo. Het is namelijk een leuke manier om andere mensen te leren kennen. Het voordeel van zo een bingoavond is namelijk, dat er op de camping of in het resort vaak een gezellige, ontspannen sfeer heerst. Iedereen is vrolijk en je maakt dus heel makkelijk een praatje met anderen. Vaak wordt een bingoavond buiten gehouden.

Vakantiebingo is geschikt voor jong en oud. Wanneer je dus met je kinderen op vakantie bent, dan kun je hen ook mee laten doen aan een potje bingo. Zo kan je met het hele gezin genieten van een gezellige en leuke avond. Om mee te kunnen doen aan zo een avond moet je vaak een klein bedrag betalen. Hier krijg je dan weer bingokaarten voor. Met pauzes erbij duurt de bingoavond ongeveer drie uur.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om tijdens je vakantie online bingo te spelen op je tablet, smartphone of laptop. De meeste campings en hotels beschikken over een WiFi-verbinding. Zo kan je dus in de zon meedoen aan een spelletje bingo en ook nog eens kans maken op een leuke geldprijs.